Over

In Harmonia

In Harmonia 

Geïnspireerd door de Griekse mythologie, symboliseert ‘In Harmonia’ het herstel van de verbinding met jezelf en het integreren van verschillende delen van jezelf, waarbij emoties, gedachten en lichaam in evenwicht samenkomen en jij je weer in je kracht voelt.
 
In Harmonia, is ontstaan uit een diepe wens en missie om mensen te helpen bij het herontdekken van hun eigen kracht, ook na het ervaren van traumatische gebeurtenissen.
 
Als therapeute begeleid ik je bij traumaverwerking, stress, burn-out, (onverklaarbare) lichamelijke klachten en mindfulness, terwijl we werken aan het opbouwen van veerkracht en het versterken van innerlijke kracht, zodat je je sterker voelt bij het aangaan van levensuitdagingen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Meer over mij 

My name is Çağla and I am specialize in body-oriented trauma therapy and work as an integrative therapist.

 
Ik ben opgeleid tot lichaamsgerichte traumatherapeut en integratief therapeut. Mijn expertise heb ik vergaard door middel van diverse studies en opleidingen, zoals psychologie (psycholoog i.o.), lichaamsgerichte traumatherapie zoals Somatic Experiencing, Voice Dialogue, Innerlijke Kind therapie en Systemisch Werk. Ik ben gepassioneerd in het bieden van ondersteuning en begeleiding aan mijn cliënten.
 
Mijn passie ligt in het begrijpen en behandelen van de effecten van trauma, stress, angst en burn-out gerelateerde klachten op zowel het lichaam als de geest. Ik kijk verder dan alleen symptomen en klachten; mijn doel is om de onderliggende oorzaken te begrijpen en je te helpen om weer in je kracht te komen.
nl_NL_formal